Lëmsh

Fëmija ndërpreu ndeshjen e futbollit duke “vjedhur” flamurin e këndit

 

Një ndeshje futbolli e femrave u ndërpre për pak momente, pasi një vajzë e vogël u fut në fushë dhe mori flamurin e këndit, shkroi Upi.

Ndeshja mes Cork City Women dhe Dublin’s Waves në Fermoy të Irlandës, u ndërpre në minutën e 44-të, kur fëmija kureshtar e hoqi flamurin nga këndi dhe iku me vrap.