Lëmsh

Qytetari i përgjegjshëm dorëzon në Polici kuletën që e gjeti në rrugë me 600 euro në të

 

Një qytetar e ka dorëzuar në Stacionin Policor në Pejë një kuletë të cilën e kishte gjetur në rrugë.

Policia e ka falënderuar për veprimin dhe “nivelin e lartë të përgjegjësisë qytetare”, duke apeluar te të tjerët që të bashkëpunojnë me Policinë në raste të tilla.