Lëmsh

Gjendet aparati me fotografitë e padëmtuara i humbur 13 vjet më parë

 

Gjatë një aktiviteti sportiv në Kolorado, Coral Amayi humbi aparatin e saj digjital. 13 vjet më vonë, ndërsa ishte duke peshkuar dhe duke mbledhur mbeturina, Spencer Greiner pa kamerën të dilte nga balta. Për mrekulli, fotot mbijetuan.

Ai filloi të kërkonte të zotin që i përkiste.