Lëmsh

Zbulohet specie e re merimangash gjigante në Australi

 

Një specie e re merimangash është zbuluar në Australi. Gjigandi me tetë këmbë është një lloj merimange Golden Trapdoor dhe u gjet në pyjet në Queensland, në verilindje të Australisë, shkruan BBC.

Merimangat e rralla mund të rriten deri në 5 cm. Ato janë rreth 1 cm më të mëdha se një shishe qumështi.