Lëmsh

Mbreti luan vritet nga rivalët e tij

 

Një luan i njohur si mbreti i Serengetit është vrarë nga rivalët e tij.

Operatorët turistikë dhe vizitorët e parkut kombëtar e kanë përkujtuar Bob Juniorin “legjendar” – të njohur edhe si Snyggve.