Lëmsh

Çifti amerikan humbi rreth 30 mijë dollarë pasi nuk i shkuan në dasmë as gjysma e të ftuarve

 

Një e porsamartuar ka treguar se si ajo dhe bashkëshorti i tij humbën më shumë se 27,000 dollarë dhe mbetën “zemërthyer” pasi më shumë se gjysma e të ftuarve të tyre, nuk u paraqitën për ditën e tyre të madhe.

Grey Narvaez-Dragion, 18-vjeçare, ngarkoi një video në TikTok që tregon tavolina të shumta pa të ftuar të ulur në to.