Lëmsh

Rreshti me 1,180 sandviçë thyen rekordin

 

Thyerja e rekordit botëror të Guinnessit mund të jetë dhurata më e këndshme dhe mbresëlënëse që qyteti i Sao Paulos, Brazil, mori këtë vit.

Perdigao, kompani e ushqimit, vendosi ta arrinte rekordin për linjën më të gjatë të sandviçëve për të festuar përvjetorin e 469-të të qytetit.