Lëmsh

Italiania grushton dhe pështyn punonjësit në aeroplan, stafi e lidh për karrige

Foto: Getty
 

Ekipi i një linje ajrore indiane e ka lidhur një italiane për karrigen e saj gjatë fluturimit pasi ajo e grushtoi një anëtar të stafit dhe pështyu një tjetër.

Gruaja që po udhëtonte nga Abu Dhabi, u arrestua në Mumbai dhe më pas u lëshua.