Lëmsh

102 fëmijë, 12 gra dhe 568 nipa e mbesa – fermeri nga Uganda që s’dëshiron të ketë më fëmijë

Fotografia e fermerit me vetëm disa anëtarë të familjes
 

Një fermer nga Uganda që ka 102 fëmijë, 12 gra dhe 568 nipër e mbesa, ka deklaruar se do të ndalojë së rrituri familjen, shkroi DailyMail të martën.

Musa Hasahya, një 67-vjeçar, ka thënë se iu ka kërkuar grave të përdorin kontracepsion, në mënyrë që të kenë mundësi të blejnë ushqime.