Lëmsh

Policia arrestoi 82-vjeçaren amerikane se nuk pagoi mbeturinat

 

Policia në shtetin amerikan të Alabamas ka arrestuar një grua 82-vjeçare për shkak të grumbullimit të faturave të papaguara të mbeturinave.

Martha Louis Menefield tha se nuk e dinte pse oficerët e prangosën dhe e arrestuan të dielën.