Lëmsh

Fshati fantazmë ku duhet të largoheni para perëndimit të diellit, arsyeja është e çuditshme

 

Shkëmbinjtë e mprehtë, rëra e shkretëtirës dhe drunjtë të çojnë në këtë fshat të pazakontë të Katarit, i quajtur shpesh një fshat fantazmë. Më pas filloni të shihni shkëmbinj rëre dhe gurë në formë interesante dhe pothuajse nuk ka njerëz apo vetura afër fshatit.

Një orë e gjysmë me veturë nga Doha, kryeqyteti i Katarit, ndodhet një atraksion filmi në fshatin Zekreet. Fshati mendohet se është ndërtuar për qëllimet e xhirimit të serialit televiziv arab “Eiaal Al Theeb”, komploti i të cilit sillet rreth luftës së dy fiseve arabe, shkruan DailyMail.