Lëmsh

Dikujt ia zbulojnë macen në valixhe gjatë kontrollit në aeroport

 

Një valixhe që u kontrollua për një udhëtim nga New Yorku në Orlando, përmbante diçka të çuditshme. Ndërsa hyri përmes makinerisë me rreze X, zyrtarët panë shishe, gota vere, sandale dhe një gjësend që i ngjante një maceje të vërtetë.

Doli se gjësendi ishte vërtetë mace e gjallë dhe e palënduar pasi për disa orë ishte ngjeshur në valixhe.