Lëmsh

Vëzhguesit mahniten me pamjen e Hënës

Foto: Getty
 

Njerëzit në të gjithë Azinë shikuan momentin e zhdukjes së Hënës të martën - nuk do të ketë një tjetër të tillë për tre vjet.

Eklipsi total hënor ishte i dukshëm në të gjithë Amerikën e Veriut në orët e para të agimit dhe në të gjithë Azinë, Australinë dhe pjesën tjetër të Paqësorit pas perëndimit të diellit.