Lëmsh

Më e gjata në botë, në aeroplan për herë të parë

 

Mbajtësja e rekordit botëror të Guinnessit, si gruaja më e gjatë në botë, ka hipur në aeroplan për herë të parë në fluturimin e saj nga Turqia në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Rumeysa Gelgi dhe nëna e saj janë ndihmuar nga zyrtarët e aeroportit për të hipur në aeroplan.