Lëmsh

Figo ndihmon në thyerjen e rekordit për një lojë futbolli në lartësinë më të madhe ndonjëherë

 

Ish-ylli i Real Madridit dhe Barcelonës, Luis Figo, mori pjesë në një ndeshje futbolli e luajtur në lartësinë më të madhe ndonjëherë, ku u thye rekordi Guinness

Më 20 gusht, legjenda 49-vjeçare mori pjesë në një ndeshje katër me katër, ku u luajt në një lartësi nga toka prej 6.166 metrash me gravitet zero.