Lëmsh

Gruaja në New York shpëton mrekullisht pasi një vinç bie mbi veturën e saj

 

Një grua nga New Yorku shpëoi çuditërisht kur një vinç u rrëzua dhe e shtypi makinën e saj teksa priste në një kryqëzim.

Danielle Cruz, 22 vjeç, pësoi vetëm lëndime të lehta kur vinçi, i lidhur me një kamion, u përplas me makinën e saj të martën në Bronx, raportoi The Guardian të premten.