Lëmsh

Një pjesë e autostradës në Florida mbushet me qindra kënaçe birra

 

Një autostradë në Florida ishte e mbushur me qindra kënaçe birre herët në mëngjesin e së mërkurës, si pasojë e një aksidenti që përfshinte pesë gjysmë kamionë dhe një kamionçinë, tha policia.

Patrulla e autostradës në Florida tha se dy kamionë u ndalën në Interstate 75 në Qarkun Hernando rreth orës 6 të mëngjesit.