Lëmsh

Vetura “Ford” e Princeshës Diana shitet në ankand për mbi 750 mijë dollarë

 

Një makinë e vogël e përdorur nga Princesha Diana në vitet 1980 u shit për më shumë se 750,000 dollarë në një ankand britanik të shtunën, pas një lufte të tensionuar ofertash midis blerësve të mundshëm nga Britania e Madhe dhe jashtë saj.

Ofeta të zhurmshme pati për Ford Escort RS Turbo Series 1 i zi.