Lëmsh

Akullorja më e shtrenjtë në botë prodhohet në Itali

 

Duket e pavërtetë, por në Italinë Jugore ekziston një dyqan ku klientët blejnë akullore me çmim prej 70 dollarësh për "top".

Akullorja quhet “skeptri i mbretit” dhe prodhohet në Ruvo di Puglia, ku ndodhet dyqani i famshëm i akulloreve “Mokambo” , i cili sipas pronarëve të tij prodhon akulloren më të shtrenjtë ne botë.