Lëmsh

Ishulli më i vogël i banuar në botë, vetëm një shtëpi dhe një pemë

 

Ishulli Hub, i njohur edhe si “Just Room Enough”, është ishulli më pak i populluar në botë.

Zë vetëm 310 metra katrorë në lumin St. Lawrence midis ishullit Hart dhe Imperial në New York.