Lëmsh

Gëzim i madh i burrit që i fitoi në ankand mbetjet e dinozaurit

 

Tom Halland mbeti “i shokuar” kur në një ankand i fitoi mbetjet e një dionazuri 119-milionë vjeçar, shkruan “Dailymail” të hënën.

Në pamjet e publikuara shihet 54-vjeçari që gëzohet kur e fitoi atë, që njëherësh është gazetar i BBC-së dhe autor i emisionit “Making history”.