Lëmsh

Gjenden 6,000 bletë brenda murit të një shtëpie në SHBA

 

Rreth 6000 bletë u hoqën nga brenda mureve të shtëpisë 100-vjeçare të një çifti në Omaha të Nebraskas, SHBA.

Thomas dhe Marylu Gouttierre thanë se ata kurrë nuk prisnin që bletët mund të shpërnguleshin aty, shkroi CBSNews.