Lëmsh

Del në shitje parku privat me arkitekturë të shekullit XIX në Missouri

 

Një pronë e rrallë private në Missouri të SHBA-së, që për disa vjet shërbeu si atraksion turistik, u hodh në shitje së fundmi.

Siç raporton “Upi” të martën, prona e Marion Shipmanit, ka një shtëpi të vjetër, një shkollë, një dyqan, një tavernë, një dyqan farkëtarie dhe një burg.