Lëmsh

Peshku më i madh i ujërave të ëmbla kapet në Kamboxhia

 

Një peshk rreth 300 kilogramë dhe gati katër metra i gjatë, u kap në lumin Mekong në Kamboxhia më 13 qershor, sipas një deklarate nga Wonders of the Mekong, një projekt i përbashkët kërkimor kamboxhian-SHBA.

Banorët vendas e kanë peshkun "Hëna e plotë" për shkak të formës së rrumbullakët.