Lëmsh

Kaos në aeroportin më të ngarkuar në Evropë

 

Aeroporti më i ngarkuar evropian, Heathrow, të hënën në mëngjes urdhëroi anulimin e 10 për qind të fluturimeve për të përballuar ngarkesën e grumbulluar të bagazheve të shkaktuar nga kriza e personelit.

Mungesa e punëtorëve ka krijuar prej javësh kaos në këtë aeroport dhe këtë fundjavë është përshkallëzuar, për këtë arsye janë anuluar rreth 90 fluturime mëngjesin e sotëm për pastrimin e terminaleve 2 dhe 3. Kjo ka prekur drejtpërdrejt 15 mijë pasagjerë.