Lëmsh

Shpërthim masiv i vullkanit në Oqeanin Paqësor

Foto: NASA
 

Një vullkan masiv ka shpërthyer në thellësi të Oqeanit Paqësor, duke krijuar shtëllunga të mëdha uji.

Imazhet satelitore të NASA-s kapën shpërthimin e vullkanit Kavachi, derisa në atë zonë është vërtetuar se jetojnë peshkaqenë, peshq dhe qindra lloje të tjera shtazore.