Lëmsh

Fizikani anglez: Njerëzimi mund të jetë produktit i planetit Mars

Foto: NASA
 

Shkencëtari dhe profesori i fizikës, Brian Cox, ka deklaruar se njerëzimi mund të jetë produkt i planetit Mars, e njerëzit të jenë marsianë.

Cox deklaroi për BBC-në të hënën se jeta në Tokë ka ende shumë të panjohura, e rrjedhimisht, njerëzimi mund ta ketë origjinën diku tjetër.