Lëmsh

Amerikani u bë milioner në lotari, nuk e kuptoi për javë të tëra

 

Një burrë nga Michigani i SHBA-së i fitoi 3.39 milionë dollarë në lotari, por nuk e kuptoi për javë të tëra.

Siç shkruan "Upi" të enjten, 45-vjeçari, që nuk u identifikua, është lojtar i rregullt që luan në lotari me 1 dollar, ndërsa milioner u bë nëpërmjet numrave 4,6,11,17,23 dhe 31.