Lëmsh

Binjaket identike lindin djem në të njëjtën ditë, në të njëjtin spital

 

Motrat binjake identike Jill Justiniani dhe Erin Cheplak sollën në jetë djem më 5 maj.

Duke u rritur, binjaket identike, kanë bërë pothuajse gjithçka në sinkron.