Lëmsh

Atletes i zbathet këpuca, ndalet e mbathë dhe përsëri e fiton garën në 200 metra

Atletja Lay Lay
 

Një atlete anë SHBA arriti të bënte një rikthim sensacional në garën e sprintit në 200 metra në nivel të shkollave, raporton “Daily Mail”.

Asaj qysh në fillim iu zbath atletja, u desh të ndalej e ta mbathte, para se të rikthehej në garë dhe të fitonte atë.