Lëmsh

Shoferët indianë rrezikojnë jetën për t’i dhënë kuptim “ushqimit të shpejtë”

Shoferët indianë rrezikojnë jetën për t’i dhënë kuptim “ushqimit të shpejtë”
 

Çdo ditë mijëra burra ngasin me shpejtësi marramendëse nëpër rrugët e Indisë për të dërguar ushqim në shtëpi dhe zyra brenda minutash, shkroi BBC-ja të mërkurën.

Ata luftojnë me kohën, trafikun dhe klientët kërkues – bashkë me shqetësimin se si do t’ia dalin.