Lëmsh

Diamant i zi misterioz del në ankand, pritet të arrijë mbi 5 milionë euro

 

Një diamant i zi miliardavjeçarë që mendohet se ka ardhur nga hapësira e jashtme ka dalë në ankand.

I quajtur Enigma, ky besohet të jetë diamanti më i madh në tokë dhe mund të jetë formuar nga një ndikim meteorik.