Lëmsh

Çiklisti 100-vjeçar

 

Të gjithë e njohin Normanin në Bury Saint Edmunds. Xhaketa dhe biçikleta e tij janë gjë e zakonshme në rrugët e këtij qyteti.

Ai çdo javë bën 100 milje me biçikletë që i bie 5 mijë milje në vit. Rrugët e këtij rajoni të Suffolkut ngjallen nga lëvizjet e tij.