Lëmsh

Barku i gruas shtatzënë bëhet viral për madhësinë dhe formën interesante

 

Një grua nga Danimarka është bërë virale pasi një video të barkut të saj teksa priste trinjakë e postoi në TikTok.

Michella Meier-Morsi solli në jetë Charles, Theodore dhe Gabriel këtë muaj pasi dokumentoi shtatzëninë e saj në Instagram.