Lëmsh

67 vjet pa u pastruar, burri që ha mbeturina gëzon shëndet të mirë

 

Një burrë 87-vjeçar, i cili nuk është larë tash e 67 vjet dhe ushqehet me mbeturina, ka habitur ekspertët e shëndetësisë, të cilët konfirmojnë se ai gëzon shëndet të plotë.

Amou Jaji, nga Irani, thotë se nuk lahet pasi mendon se po ta bëjë këtë gjë, do ta ndjekë tersi.