Lëmsh

Patates më të madhe në botë do t’i bëhet testi i ADN-së

 

Një copë e asaj që thuhet të jetë patatja më e madhe në botë, do t’i nënshtrohet testimit të ADN-së në Skoci.

Patatja peshon 7.9kg dhe është gjetur në një fermë të vogël në Zelandën e Re.