Lëmsh

Dështon të shitet vila në Romë për 471 milionë euro, në të është murali i Caravaggios

 

Një vilë në kryeqendër të Italisë, Romë, në të cilën gjendet murali i vetëm i Caravaggios, ka dështuar të shitet në ankand, raporton BBC. 

Vila Aurora është qendër e një beteje ligjore mes pronares aktuale, princeshës Rita Boncompagni Ludovisi dhe nipave të saj.