Lëmsh

Shkatërroi shishe alkooli në vlerë 10 mijë funte, gjykata në Britani ia shqipton dënimin

 

Një grua e papunë në Britani kishte thyer shishe alkooli në një shitore në vlerë 10 mijë funte dhe atë për pesë minuta.

Ajo kishte humbur kontrollin gjatë mbylljes së dytë të Britanisë për shkak të pandemisë COVID-19. Rasti i saj është dëgjuar në gjykatë të martën.