Lëmsh

Gjyshja 61-vjeçare dhe bashkëshorti i saj 24-vjeçar po planifikojnë të bëhen me fëmijë

 

Një gjyshe 61-vjeçare dhe bashkëshorti i saj i ri, 24 vjeç, kanë njoftuar se po planifikojnë të kenë fëmijën e tyre të parë së bashku, përmes një nëne surrogate – pavarësisht diferencës së tyre 37-vjeçare në moshë.

Kuran McCain dhe gruaja e tij, nëna e shtatë fëmijëve, Cheryl McGregor, nga Roma, Gjeorgjia, u takuan për herë të parë në vitin 2012, derisa të dy punonin në zinxhirin e ushqimit të shpejtë Dairy Queen, kur ai ishte vetëm 15 vjeç.