Lëmsh

Një burrë mendon se i ka mbetur ujë në vesh por zbulon se i lëvizte një insekt

 

Kur 40-vjeçari Zane Wedding shkoi për të notuar javën e kaluar, ai u largua me më shumë sesa kishte pasur – një lloj buburreci që njihet si kacabu, i cili u fut brenda veshit të tij të majtë dhe qëndroi atje për tre ditë.

Wedding ishte zhytur në pishinën e tij lokale në Auckland, Zelanda e Re, kur, pa e ditur ai, krijesa i ishte futur brenda veshit.