Lëmsh

Foshnja e mbështjellë me batanije, në mesin e emigrantëve që mbërritën në Britani

Foto: UK News
 

Një emigrant që po mbante një foshnjë të mbështjellë në një batanije, ishte në mesin e një grupi që mbërriti në Britani gjatë mëngjesit të së mërkurës, në kohën kur dyshohet se disa anije me dhjetëra njerëz në to, kanë arritur në Kanalin Anglez.

Siç raportohet, këta emigrantë, ndër ta edhe gra me fëmijë janë dërguar në Dover nga një varkë shpëtimi, midis motit të ftohtë dhe temperaturave të acarta para agimit të së mërkurës, teksa u ndihmuan në breg nga zyrtarët e imigracionit dhe mjekët ndihmës.