Lëmsh

Të zotët gjejnë qenin pas tetë vjetësh

 

Një qen është bërë bashkë me të zotin pas tetë vjetësh përpjekjesh për ta gjetur. Kejsi ishte vjedhur në kopshtin e të zotëve

Ky është momenti kur Kejsi ribashkohet me të zotët e saj. Ajo ishte këlysh kur ishte vjedhur në Surrej tetë vjet më parë. Të zotët, Stjuart dhe Xhejn Ualli, kishin hequr dorë nga përpjekjet për ta gjetur.