Lëmsh

Kompanisë amerikane i rritet produktiviteti me orarin 4 ditë pune në javë

Foto: AP
 

Një kompani teknologjike në Kaliforni prezantoi një javë pune katër-ditore duke thënë se produktiviteti i saj pas këtij vendimi ka shkuar “në qiell”.

Kompania "Bolt" me ​​bazë në San Francisko pilotoi programin vjeshtën e kaluar, dhe themeluesi i saj thotë se rezultatet ishin jashtëzakonisht pozitive.