Lëmsh

Albumi i cicërimave të zogjve lë poshtë këngëtarët e famshëm në Australi

 

Një album i përbërë tërësisht nga cicërimat dhe zhurmat e zogjve australianë të rrezikuar ka debutuar në top pesëshen e top listave të muzikës Aria të vendit.

Songs of Disappearance po i kalon ato si Abba dhe The Weeknd, për të mos përmendur të preferuarit e Krishtlindjeve Michael Buble dhe Mariah Carey.