Lëmsh

Portreti i dhelprës në akull

Foto: AP
 

Një arkitekt në jug të Finlandës ka krijuar një portret gjigand të dhelprës.

Ky është viti i gjashtë që Pasi Widgren vizaton mbi akull, me shpresën se do t’i bëjë më të lumtur njerëzit dhe do t’i nxisë për të vizituar natyrën e bukur.