Lëmsh

Alpinisti që gjeti gurë të çmuar në Mont Blanc mund ta mbajë gjysmën e tyre

 

Alpinisti që gjeti gurë të çmuar në Mont Blanc do të mund të mbajë gjysmën e kësaj gjetje që kap vlerën e 150 mijë euro, pasi autoritetet nuk arritën të gjenin pronarin e tyre.

Alpinisti kishte gjetur emeraldë dhe safirë në malin në Francën në vitin 2013, dhe tash i është lejuar të mbajë gjysmën e atyre gurëve, sipas një postimi në Facebook të këshillit Chamonix-Mont-Blanc, raporton CNN.