Lëmsh

Burri nga SHBA-ja bleu aksidentalisht dy bileta identike llotarie, fitoi dy “jackpote”

 

Një burrë nga Karolina e Veriut, SHBA, nuk ishte i sigurt nëse kishte blerë një biletë lotarinë Lucky for Life të shtetit, kështu që ai plotësoi formularin në internet.

"Unë thjesht isha shtrirë në shtrat duke parë një lojë basketbolli në TV dhe nuk mbaja mend nëse e plotësova apo jo", deklaroi Scotty Thomas, 49 vjeç, nga Fayetteville, sipas Lotarisë Arsimore të Karolinës së Veriut.