Lëmsh

Emotikoni më i përdorur në 2021-n

 

Emotikoni më i preferuar në botë vitet e fundit, edhe këtë vit ka gëzuar popullaritet.

Njerëzit mendonin se emotikoni "i buzëqeshur" 🙂 ishte i lezetshëm dhe përdorimi i tij në mesazhe mund të përcillte emocionin e gëzueshëm. Por, sipas The Guardian, ky ka qenë gabim pasi duke menduar se ke shfaqur lumturi të sinqertë, në fakt ke dërguar një emotikon fyes.