Lëmsh

Kosovari Edmond Jahjaga fiton një turne prestigjioz të “Texas hold’emit” dhe 150 mijë euro

 

Edmond Jahjaga nga Kosova ka dalë fitues në një turne prestigjioz të “World Series of Poker” në Evropë, duke dalë më i miri në mesin e 2478 garuesve. Në “WSOP Event#5” ai doli fitues me plot 147 mijë e 775 euro.

“Texas hold’em” është një nga variantet më të njohura në botë të lojërave me letra.