Lëmsh

Udhëtimi i çmendur prej 15 mijë km në shoqëri të kuajve

 

Një menaxher restoranti la punën e tij të rehatshme dhe shpenzoi çdo kursim të jetës së tij, për të udhëtuar nga Siberia në Londër, rreth 15 mijë kilometra, me një tufë kuajsh të egër, shkruan Daily Mail.

Nikita Gretsi, 23 vjeç dha dorëheqjen nga restoranti Bill’s në Hertfordshire në vitin 2019 dhe nisi një udhëtim që nuk do ta harronte kurrë në jetën e tij.